۱۳۸۷ بهمن ۱۲, شنبه

ترش تره

چهار شنبه نهم بهمن ماه فرهنگسراي اشراق آموزش غذاهاي گيلاني داشت. دوازده جور غذا آموزش دادند.وابيشكا , ترش تره , سير قليه, استامبولي تن ماهي , گوجه خورش , بيج بيج , چغرمه و.....از ان جمله بودند.خانم مربي كه خودش هم گيلاني بود مقداري ترش تره آماده هم آورده بود كه به هر يك از حاضرين مقداري براي چشيدن طعم آن دادند جاي شما خالي, عالي بود و من وقتي به منزل امدم درست كردم بسيار خوشمزه بود طرز پخت ان را مي نويسم شما هم امتحان كنيد نوش جان راستي چهارشنه شانزدهم بهمن هم غذاهاي Hذري اموزش مي دهند اگر امكانش را داشتيد بياييد.
ترش تره : سبزي آش نيم كيلو
برنج خرد يك سوم پيمانه
پياز داغ 1 قاشق غذا خوري
سير داغ 1 قاشق غذا خوري
تخم مرغ 1 عدد
پياز سرخ نشده يك عدد متوسط
آب غوره يا آب نارنج به دلخواه
پياز داغ يك قاشق غذا خوري
نمك , فلفل , زرد چوبه كمي
روغن كمي
طرز پخت : سبزي+ برنج+ پياز سرخ نشده+ يك و نيم ليوان آب==> مي گذاريم بپزدتا آبش را بكشد + سير داغ + پياز داغ + كمي روغن==> تفت مي دهيم + نمك + فلفل +زردچوبه + آب نارنج==> هم زده و كمي كه مخلوط شد در انتها+ تخم مرغ
توجه : اين غذا در انتها نبايد مانند خورشت آبدار باشد و بايد آبش را بكشد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر